wie?

Wie is mi-Kidscoaching
en juf miranda?

Mi-Kidscoaching is een praktijk aan huis in Maassluis. Mijn naam is Miranda van Dorp. Ik ben 49 jaar en moeder van twee dochters. Ik heb 12 jaar ervaring als leerkracht op het reguliere basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs. In mei 2019 heb ik mijn opleiding kindercoach afgerond. Naast het lesgeven, het geven van bijles en huiswerkbegeleiding bied ik ook hulpverlening en extra begeleiding aan kinderen van 6 t/m 14 jaar met een hulpvraag.

Als kindercoach bied ik hulp bij faalangst, frustratie en onzekerheid, verdriet en boosheid, omgang met andere kinderen, verwerking overlijden en scheiden, leer- en slaapproblemen en andere problemen waar ouders tegen aan lopen bij het opvoeden van hun kinderen. Dit zijn problemen die kinderen behoorlijk kunnen belemmeren in hun dagelijks leven. Vaak worden deze kinderen op scholen vergeten omdat hun “problemen” niet groot genoeg zijn. Als kindercoach help ik ze graag!

Als moeder en als leerkracht weet ik ook hoe moeilijk het is om je kind zelf goed te begeleiden bij haar of zijn huiswerk. Ik hoop daarom in mijn eigen praktijk in een huiselijke omgeving veel kinderen te kunnen gaan helpen hoe je beter kunt leren en dat leren leuk kan zijn. Ook ik leer graag en nog elke dag. Mijn passie is dat kinderen die ik begeleid zich weer ontwikkelen, leergierig worden, weer zichzelf en kind kunnen zijn en ik daardoor een glimlach op hun gezicht tover.

Mi-Kidscoaching

Adres

Kerkplein 1
Maassluis

telefoon

010-7853774

Email

kidscoachingmi@gmail.com

Facebook

Volg ons